Stimați clienți și colaboratori!

Vă cerem sprijinul în identificarea produselor noastre ce au fost sustrase din depozitul nostru de persoane necunoscute. Vă rugăm că în cazul în care aveți orice tip de informație să ne contactați.

Are you sure you want to navigate to 4x4offroad.ro?

About us

 

Car of the Year
2004
Car of the Year
2005
Car of the Year
2006
Car of the Year
2007
Car of the Year
2008
Car of the Year
2009
Car of the Year
2010

 

Inca de la infiintare in 1969, trK Bangkok Industry&Exporter, Co., Ltd., s-a dezvoltat progresiv in domeniul accesoriilor auto, ajungand sa detina in momentul de fata 70% din piata thailandeza, aceasta fiind cea mai mare piata de desfacere a pickup-urilor dupa SUA.
In 1982 compania a inceput fabricarea suprastructurilor din fibra de sticla pentru pickup-uri, sub marca Carryboy, capacitatea de productie fiind de 10.000 de unitati pe luna.
Incepand din 1993 a fost introdusa o noua linie de produse “Carryboy pickup&4x4 accessories” acestea fiind exportate in peste 150 de tari de pe toate continentele.

Din anul 2002 firma noastra importa si distribuie produsele Carryboy in Romania, avand o experienta vasta in domeniul accesoriilor auto si o colaborare constanta cu reprezentantii marcilor Mitsubishi, Toyota, Nissan, Ford, va asiguram ca serviciile si produsele noastre se ridica la asteptarile dvs.
Gama noastra de produse se adreseaza atat utilitarelor pick-up cat si autoturismelor 4x4 SUV.Aceasta include mai multe tipuri de suprastructuri, bull bar-uri, roll bar-uri, praguri laterale, bare spate, portbagaje, trolii, suporturi de trolii etc, fabricate din materiale de inalta calitate, foarte rezistente, fapt dovedit de certificatul de calitate TUV Germany cat si de certificarile acordate de autoritatile romane.
Un lucru important de mentionat este faptul ca montajul accesoriilor poate fi realizat atat la partenerii nostri din tara precum si in service-ul Carryboy.

Suntem convinsi ca veti gasi in oferta noastra un produs care sa se potriveasca cu necesitatile dvs. asa incat va dorim "Navigare Placuta" si va asteptam sa ne contactati pentru orice detalii .

Echipa Carryboy


Fiberglass Canopy & Sportlid Zone

Auto Accessories Zone

Export Zone