» Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Pentru destinațiile în afara orașelor cu sediu Fan Curier, se plătește o taxa suplimentară de 25 lei, taxă care este suportată de către client, sau puteți opta pentru ridicarea pachetului direct de la sediul Fan Courier, fără suprata.

Transportul este 25 Ron + 25 Ron in cazul destinațiilor în afara orașelor cu sediu Fan Curier.

Produsele livrate se plătesc curierului care face livrarea. Produsele vor fi însoțite de factură și certificat de garanție.

Livrare in 24 de ore! Pentru destinatiile Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu si Pitesti, datorita supraaglomeratiilor in transport, s-au putea sa nu se incadreze livrarea coletului in cele 24 de ore.

Ce se intampla cand clientul nu este gasit la destinatie?

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată de acesta, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care clientul nu este găsit nici a două oară, comanda va fi anulată și returnată la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Avem rugămintea să verifici integritatea fizică a coletelor în față curierului, și dacă sunt constatate nereguli, sa ceri întocmirea unui proces verbal. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Poti urmari statusul livrarii

Pentru a verifica starea comenzii, acceseaza site-ul Fan Courier http://www.fancourier.ro folosind formularul de urmărire pachete. Pentru numarul de AWB, contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail.