» Returnarea produselor în 14 zile

Returnarea produselor în 14 zile

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu!

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

La produsele cumpărate în service nostru nu se aplică termenul de returnare în 14 zile.

In cazul persoanelor juridice, acestea neavnad calitate de consumator, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate

♦ Returul se face cu certificatul de garantie in original, cu etichetele initiale intacte.

♦ Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original cu toate accesoriile, documentele și etichetele intacte și fără să prezinte semne de uzură sau deteriorare, în caz contrar Carryboy SRL isi rezerva dreptul de a încasa 20% din valoarea produsului, pentru oricare din motivele prezentate anterior.

♦ Mai multe produse de acelas fel se pot returna in cazul in care a fost desigilat doar unul dintre ei.

♦ Sunt refuzate la retur produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri,socuri mecanice.

♦ Nu se acepta returnarea pentru produsele care au fost confecționate/comandate după specificațiile prezentate de consumator.

♦ Produsele de tip comanda speciala si cardurile cadou nu pot fi returnate.

♦ In cazul in care produsele sunt returnate in service si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar. Banii vor fi returnati in contul specificat de tine.

♦ Returnarea banilor in cazul comenzilor online se face in contul bancar specificat de tine.

♦ Nu se returneaza bani numerar prin curier.

Returnarea produselor în garanție

♦ Produsele în garanție care prezintă defecțiuni pot fi returnate atât timp cât îndeplinesc toate condițiile specificate în certificatele de garanție.

♦ Reparația sau înlocuirea produselor se va face în 15 zile.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice nelămuriri, ne puteți scrie la office@carryboy.ro